PLANERADE KULLAR

2024


Bubbla är parad och nu håller vi tummarna för att det kommer lite Stjärnor och Bubblor i Augusti, dessa blir i så fall leveransklara under Oktober.


Om du är intresserad av att skaffa en valp från oss, så ber vi dig att anmäla ditt intresse så snart som möjligt. Vi har en kölista där vi väljer ut de mest lämpliga köparna för varje kull. Detta betyder inte att någon anses olämplig för våra valpar, utan snarare att vi väljer ut de bästa matchningarna för den specifika kullen. Vår främsta prioritet är att hitta de mest lämpliga hemmen för våra valpar, där de kan få den kärlek och omsorg de förtjänar.
Felicitous Lilibeth

"Bubbla"

SE39842/2019


Bubbla älskar att göra allt man inte får, hon är envis som få och klurig som bara den. Hon är perfektionist när man tränar och gör inte fel med vilje utan då har jag bara varit otydlig eller gjort något för svårt.

Hon är väldigt lugn och trygg i vardagen och inte överdrivet social utan väldigt enkel och lätt att ha med sig ut bland folk.

Hon har en bra on-knapp när det ska tränas och behöver stimulans och arbete för att inte hitta på för mycket bus.


Felicitous Lilibeth "Bubbla"


Lordsett Why So Serious

"Tarjei"
PKRVIII45935


Denna gången beger vi oss till Polen och till en härlig kille som kallas Tarjei. Han charmade oss totalt och smälte våra hjärtan direkt när vi träffade honom.

En glad, sprallig men samtidigt balanserad och harmonisk kille, precis så som vi gillar. En liten räv bakom örat det fanns också!

Vi ser med spänning framemot denna kombinationen.


Lordsett Why So Serious "Terjei"


Intresseanmälan för valp