PLANERADE KULLAR

Vår/Sommar 2023


Vi är glada att meddela att vår första kull med Engelsk Springer Spaniel valpar beräknas födas i slutet av mars 2023. Valparna kommer att vara leveransklara i slutet av maj.

Om du är intresserad av att skaffa en valp från oss, så ber vi dig att anmäla ditt intresse så snart som möjligt. Vi har en kölista där vi väljer ut de mest lämpliga köparna för varje kull. Detta betyder inte att någon anses olämplig för våra valpar, utan snarare att vi väljer ut de bästa matchningarna för den specifika kullen. Vår främsta prioritet är att hitta de mest lämpliga hemmen för våra valpar, där de kan få den kärlek och omsorg de förtjänar.Den 29/3 2023 föddes 5st hanar & 1 tik. Följ A-kullen här!


Felicitous Lilibeth

"Bubbla"

SE39842/2019


Bubbla älskar att göra allt man inte får, hon är envis som få och klurig som bara den. Hon är perfektionist när man tränar och gör inte fel med vilje utan då har jag bara varit otydlig eller gjort något för svårt.

Hon är väldigt lugn och trygg i vardagen och inte överdrivet social utan väldigt enkel och lätt att ha med sig ut bland folk.

Hon har en bra on-knapp när det ska tränas och behöver stimulans och arbete för att inte hitta på för mycket bus.


Felicitous Lilibeth "Bubbla"


Daenerys Blood Of The Dragon "Neville"

DBID15397345


Neville imponerade verkligen på oss!

Han är en otroligt vacker, stabil och mycket trevlig hund - en riktig charmör som smälte våra hjärtan.

Vi är övertygade om att Bubbla och Neville kommer att bli en perfect match.


Daenerys Blood Of The Dragon "Neville"


Intresseanmälan för valp